Kuinka asettaa taustakuva Android-tablettiin universaaliin. Android-puhelimen taustakuva - animoitujen, live-, diaesityksiä asentaminen lukitusnäytölle, näytönsäästäjän käyttöönotto, näppäimistön taustan vaihtaminen, taustakuvan sammuttaminen, vaiheittaiset ohjeet kuvissa

1..png 400w, http://androidkak.ru/wp-content/uploads/2015/12/ustanovka-oboev-1-300x178.png 300w" sizes="(max-leveys: 176px) 100vw, 176px">
Jokainen puhelimen omistaja (varsinkin jos se on juuri ostettu) haluaa tehdä siitä mahdollisimman houkuttelevan. Tätä varten ostamme koteloita ja muita lisävarusteita, mutta olennainen osa, joka vaikuttaa älypuhelimen ulkonäköön, on työpöydän näytönsäästäjä. Mutta kaikki eivät heti ymmärrä, kuinka ne asennetaan. Katsotaanpa tätä.

Kuinka asettaa kuva Android-työpöydälle

1. menetelmä

• Siirry kontekstivalikkoon (tämä painike löytyy useimmiten Android-puhelimista ja sijaitsee Koti-painikkeen vieressä).
  • Napsauta kontekstivalikosta "taustakuva"
  • Tämän jälkeen Android kehottaa sinua valitsemaan kansion, josta haluat asentaa näytönsäästäjän. Tämä voi olla galleria, joka sisältää tallennettuja kuvia ja valokuvia, kansioita kuvilla, jotka alun perin toimitettiin puhelimeen.
  • Valitse seuraavaksi kuva, josta pidät. Jos haluat laittaa sen työpöydällesi, Android kehottaa sinua rajaamaan sen. Valitse työpöydälläsi näkyvä alue ja napsauta "ok".

2. menetelmä

• Siirrymme päävalikkoon.
  • Napsauta "näyttö" -kohtaa.
  • Napsauta seuraavaksi "taustakuva".
  • Seuraavaksi vaiheet toistetaan ensimmäisestä menetelmästä - valitse kansio ja asenna haluamasi valokuva.

Png" alt="nastrojki" width="200" height="356" srcset="" data-srcset="http://androidkak.ru/wp-content/uploads/2015/12/nastrojki-1..png 169w" sizes="(max-width: 200px) 100vw, 200px"> !} .png" alt="nastrojki-ekrana" width="200" height="356" srcset="" data-srcset="http://androidkak.ru/wp-content/uploads/2015/12/nastrojki-ekrana..png 169w" sizes="(max-width: 200px) 100vw, 200px"> !} .png" alt="ustanovka-oboev" width="200" height="356" srcset="" data-srcset="http://androidkak.ru/wp-content/uploads/2015/12/ustanovka-oboev..png 169w" sizes="(max-width: 200px) 100vw, 200px"> !}

Siinä kaikki, nyt valittu kuva ilahduttaa sinua jatkuvasti älypuhelimesi näytöllä. Mutta joskus voi syntyä ongelma, joka pilaa laitteen koko ulkonäön. Rajaamalla kuvaa se voi venyä hyvin tai selkeä kuva voi tulla tuskin näkyväksi. Mitä tehdä tässä tilanteessa? Tässäkin on useita vaihtoehtoja, mitä tehdä tämän kanssa.

Androidin näytönsäästäjät ovat paras tapa saada laitteesi erottumaan muista ja saada esteettistä nautintoa sen kanssa työskentelemisestä. Toimivuuden lisäämiseksi tablettien ja älypuhelimien kehittäjät parantavat jatkuvasti laitteitaan ja esittelevät joka kerta uusia toimintoja, epätavallisia malleja sekä miellyttävämpää ja kätevämpää käyttöliittymää.

Android-käyttöjärjestelmän avulla käyttäjät voivat saada monia etuja ja se on helppo hallita, ja se voidaan myös joustavasti mukauttaa jokaiselle käyttäjälle. Voit ladata live-taustakuvia laitteellesi ja saada puhelimesi tai tablettisi erottumaan muista. Jos uskot, että ladattavien taustakuvien valikoima on erittäin suuri, voit löytää itsellesi vaihtoehdon, jota et löydä mistään muualta.

Kuinka asentaa näytönsäästäjä Androidiin?

Taustakuvan asentaminen Androidiin ei vaadi liikaa vaivaa, aikaa tai erityisosaamista. Android-käyttöjärjestelmä tarjoaa valikoiman live-taustakuvan tai standardin (ilman animaatiota). Nämä voivat olla erilaisia ​​tähtijärjestelmiä, ryömiviä hyönteisiä tai lehtiä, jotka kelluvat veden päällä.

Tällaiset taustakuvat sijaitsevat aina kuvakkeiden ja muiden käyttöjärjestelmän elementtien alla. Sinun on suoritettava muutama yksinkertainen vaihe tabletillasi tai puhelimellasi, minkä jälkeen saat uudet alkuperäiset näytönsäästäjät.

Löydät live-näytönsäästäjiä verkosta. Nyt on monia sivustoja, jotka sisältävät "koristeita" laitteellesi. Nämä ovat sekä tavallisia sivustoja että tunnettu Play Market. Voit asentaa live-taustakuvia laitteisiin, joiden käyttöjärjestelmä on vähintään versio 2.1.

Asennusprosessi

Voit asentaa taustakuvan lataamalla ja asentamalla tiedoston. Play Market tai mikä tahansa vaihtoehtoinen kauppa voi auttaa meitä tässä. Jos lataat tavallisesta kaupasta, asennus on erittäin yksinkertaista. Työpöydällä tai mukauttamisessa sinun on valittava valikosta "Taustakuva" ja siirryttävä kohtaan "Live". Jos lataus tapahtui vaihtoehtoisesta lähteestä, voit käyttää tiedostonhallintaa: sinun on siirryttävä kansioon, johon tallensit tiedostomme. Voit tehdä tämän avaamalla sen, napsauttamalla "Asenna" ja tarkistamalla tarvittaessa viruksia. Löydät kohteen samasta yllä mainitusta valikosta.

Voit siirtää asennustiedostoja tablettiin tai puhelimeen ja PC:n kautta. Tämä vaihtoehto voi toimia, jos laitteellasi ei ole Internet-yhteyttä. Tämä on "varmuuden vuoksi" -vaihtoehto, mutta sinun ei pidä unohtaa sitä. Ensimmäinen askel on ottaa käyttöön USB-virheenkorjaustila. Kun napsautat UBS-kuvaketta, voit valita ajotilan. Välittömästi tämän jälkeen näet, että tietokone on havainnut uuden levyn.

Luultavasti monille tämä merkintä näyttää merkityksettömältä ja hyödyttömältä, koska taustakuvan asentaminen Android-puhelimen tai -tabletin näytölle on yksinkertainen asia.

Vain koska emme ole syntyneet tämän tiedon kanssa, meidän on opittava tekemään tämä säätö ensimmäistä kertaa.

Tähän on 2 mahdollisuutta. Aseta kuva laitteen mukana tulevista kuvasarjoista tai aseta oma valokuva, jonka otit itse.

Nämä asetukset ovat käytettävissä kaikissa puhelimissa ja tableteissa, joissa on Android-käyttöjärjestelmä.

Lisäksi itse taustakuvat ovat erilaisia. Ne voivat olla suoria, kuten videoita, vaihtuvia, animoituja, aloitusnäytöllä ja lukitusnäytöllä.

Alta löydät kuvauksen näistä vaihtoehdoista sekä suosikkini - käyttämällä erityisohjelmaa.

Taustakuvan asettaminen Android-puhelimen tai -tabletin näytölle

Voit asettaa kuvan taustakuvaksi, joka oli jo sisäänrakennettu Android-järjestelmään, seuraavasti.

Pidä pääikkunassa sormea ​​näytöllä, kunnes seuraava valikko tulee näkyviin, kuten alla olevassa kuvassa.

Napsauta sitten luettelon ensimmäistä kuvaketta nimeltä "Taustakuva" siirtyäksesi valikkoon, josta voit valita haluamasi kuvat.

Kun päätät haluamasi kuvan valinnan (kuvia voi vierittää oikealle), napsauta sitä valitaksesi sen ja napsauta aivan alareunassa olevaa riviä: "SET AS WALLPAPER".

Jos haluat valita live- tai animoituja, lataa ne pelimarkkinoilta, josta löydät erilaisia ​​live-taustakuvia kaikilta alueilta.

Jos haluat laittaa puhelimellesi tekemäsi kuvan, napsauta siellä olevaa "FROM galleriasta" -kuvaketta.

Tämä vaihtoehto vie sinut henkilökohtaiseen valokuvagalleriaasi. Valitse kuva ja napsauta sitten aseta valokuva taustakuvaksi.

Kuinka asettaa taustakuva Android-lukitusnäytölle

Voit myös laittaa valokuvasi tai sisäänrakennetun kuvan lukitusnäytölle.

Tee tämä suorittamalla sama toimenpide kuin yllä kuvattu, napsauta vain "Home Screen" -riviä yläosassa ja valitse "Lukitse näyttö".

Kaikki muut vaiheet noudattavat yllä olevia ohjeita. Kaiken pitäisi olla yksinkertaista ja sujuvaa. Siinä on todella yksi pointti.

Asettaaksesi taustakuvasi oikein, sinun täytyy joskus leikata se oikein tai pienentää sitä, muuten se ei mahdu koko näytölle.

Voit tehdä tämän käyttämällä tietokonetta ja siirtää sen sitten tietokoneelta puhelimeen tai tablettiin.

Animoiduissa kuvissa tämä on gif-kuva. Voit tehdä GIF-kuvan itse (tarvitset erityisen ohjelman) tai ladata sen.

HUOMAA: tallennuksessa käytettiin kuvia Samsung Galaxy -puhelimesta Android 6.0:lla. Android 5.1:ssä se on lähes identtinen, mutta vanhemmissa versioissa saattaa olla joitain eroja.

Toinen vaihtoehto asettaa taustakuva Androidille

On olemassa erinomainen ohjelma nimeltä Image 2 Wallpaper, jonka voit ladata ilmaiseksi Play Marketista.

Sen avulla on helppo asentaa melkein mikä tahansa taustakuva. Ainoa huono asia on, että Android ei säädä valokuvaa automaattisesti puhelimeesi tai tablettiisi sopivaksi.

Voit muuttaa valokuvan resoluutiota Android-sovelluksilla - muokkaa sitä.

Määritä ensin puhelimesi näytön tarkkuus (katso tekniset tiedot Internetistä).

Täälläkin on tosiaan yllätyksiä. Jos muutat resoluutiota, valokuvan laatu saattaa heikentyä.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää "HD Wallpaper" -ohjelmaa. Siinä on erilaisia ​​vaihtoehtoja taustakuvan asettamiseen ja jopa vaihtoehto rajaamatta sitä täyteen kokoon koko näytöltä. Onnea.

Kun ihminen kuulee sanan "tapetti", hän ajattelee heti talon tai asunnon remonttia, tapetin ripustamista seinälle ja muita pelottavia asioita. Ne eivät tietenkään ole pelottavia, koska monet perheet aloittavat korjaukset itse ja tekevät sen melko menestyksekkäästi. Jotkut eivät ehkä onnistu, koska kaikki eivät ole taitavia. Joko kyse on tabletin asentamisesta. Jopa lapsi selviää tästä, varsinkin kun otetaan huomioon se, että lapset kasvavat hyvin nopeasti ja osaavat iässään tehdä asioita, joita opimme tekemään vasta iän myötä. Mutta silti, kaikki eivät tiedä kuinka vaihtaa taustakuvaa kannettavissa laitteissaan, joten puhumme tästä tänään.

Kun valitset kuvaa, sinun on luotettava haluttuun laajennukseen

Taustakuvan vaihtaminen tabletissa manuaalisesti

Taustakuvan asettaminen Android-tablettiin manuaalisesti on todella helppoa. Ensin sinun on tietysti ladattava haluamasi taustakuva Internetistä. On suositeltavaa, että kuvan resoluutio on sama kuin tablet-laitteen näytön. Eli jos gadgetisi näytön tarkkuus on 1280x720, 640x480 kuva on pieni. Ja jos yrität laittaa sen koko näytölle, saat epäselvän kuvan. Samaa mieltä, että tämä ei ole kovin kaunista. Siksi etsiessäsi selvennä tämä kohta sopivassa kohdassa. Esimerkiksi Googlessa ja Yandexissä voit helposti hallita hakutuloksissa olevien kuvien resoluutiota.

Joten pitkän ja tuskallisen sopivan kuvan etsimisen jälkeen voit aloittaa taustakuvan asennuksen. Voit tehdä tämän etsimällä aiemmin lataamasi kuvan ja napsauttamalla sitä. Valitse kuvaasetuksista "Aseta taustakuvaksi" -vaihtoehto. Tämän ehdotuksen sanamuoto voi olla erilainen eri laitteissa (riippuen valmistajasta ja järjestelmäkuoresta), mutta sen olemus pysyy ennallaan. Joten tämän sanamuodon sijaan saatat nähdä seuraavan: "Aseta taustakuvaksi", "Aloitusnäyttö" ja niin edelleen. Jos tämä vaihtoehto ei sovi sinulle, voit käyttää seuraavaa.

Siirry Android-käyttöjärjestelmään perustuvan tablet-laitteen asetusvalikkoon ja valitse "Taustakuva"-luokka. Täällä voit valita laitteellesi uuden taustakuvan toimitetuista alkuperäiskuvista. Tai voit siirtyä käyttämään vastaavaa painiketta päänäytön teeman asetusvalikossa. Siirry sitten työpöydällesi ja arvioi tehtyä työtä.

Taustakuvan asettaminen kolmannen osapuolen ohjelmilla

Manuaalinen menetelmä ei tietenkään ole ainoa. Voit myös asettaa uusia taustakuvia tablet-laitteeseen kolmannen osapuolen ohjelmistolla. Tätä varten sinun on ladattava erityinen apuohjelma Google Play Market -sovelluskaupasta (HD Wallpaper -ohjelma, Pumping Screen jne.) ja asennettava se tablet-laitteeseen. Pohditaan, kuinka tämä menetelmä voi olla miellyttävämpi ja parempi.

• Ensinnäkin tällaiset apuohjelmat tarjoavat valtavan valikoiman kaikenlaisia ​​taustakuvia ja teemoja laitteellesi. Mukavuuden vuoksi ne ovat useimmiten niin, että sinun ei tarvitse etsiä tiettyjä taustakuvia pitkään.
  • Toiseksi joissakin ohjelmissa on lisämalleja, jotka tekevät työpöydästäsi paljon kirkkaamman. Nämä voivat olla widgetejä, erilaisia ​​pikanäppäimiä ja niin edelleen.
  • Kolmanneksi et tuhlaa aikaa kuvien etsimiseen galleriasta. Noudattamalla yksinkertaisia ​​ohjeita, jotka sovellus näyttää ikkunassaan, voit helposti asentaa taustakuvan Android-tablettiisi.
  • Ja tietysti tärkein etu on "elävien taustakuvien" asentaminen (jos laitteesi tukee niitä). Nämä ovat korkearesoluutioisia animoituja kuvia, jotka tekevät työpöydästäsi paljon luovemman ja mielenkiintoisemman. Joten voit asentaa akvaarion, jossa voit liikuttaa kättäsi veden läpi. Tai lentävät planeetat, avautuvat kukat, palava joulukuusi ja paljon muuta!

Jopa älypuhelimien kauneimmat taustakuvat tulevat tylsiksi ajan myötä. Onneksi niiden korvaaminen Android-työpöydällä ei ole liian vaikeaa. Täältä saat selville, kuinka tämä tehdään.
Taustakuvan vaihtaminen Androidissa on samanlainen prosessi kuin Windows Phone -käyttöjärjestelmässä, muutama mainitsemisen arvoinen poikkeus lukuun ottamatta.
Aloita painamalla sormeasi näytön tyhjässä tilassa jonkin aikaa. Avautuvassa valikossa sinun on valittava "Taustakuva" -kohta ja päätettävä sitten sen tyyppi ehdotetussa alivalikossa.

Voit valita järjestelmän ehdottamista kuvista tai käyttää niitä, jotka ovat omassa galleriassasi. Voit myös asentaa "elävän" taustakuvan - animoidun kuvan, joka voi lisäksi olla vuorovaikutuksessa ulkoisten tekijöiden kanssa ja muuttua vastauksena niihin.
Jos näytöllä on esimerkiksi yömaisema, koskettamalla puunoksia "herätät" nukkuvia lintuja. On myös taustakuvia, jotka muuttuvat kellonajan ja vastaavien mukaan.
Tällaiset taustakuvat "elvyttävät" älypuhelimesi epäilemättä. Mutta kaikesta houkuttelevuudestaan ​​​​huolimatta niillä on yksi haittapuoli - ne kuluttavat melko paljon energiaa. Tämä johtaa vastaavasti paljon nopeampaan akun purkautumiseen. Siksi, jos tarvitset "latauksen" kestämään pidempään, on parempi valita tavallinen kuva, josta pidät. Muuten, on olemassa useita tapoja pidentää akun käyttöikää Androidissa. Voit lukea niistä vastaavista artikkeleista.
Androidille on myös "eläviä" taustakuvia, jotka toimivat Internet-yhteydellä ja kuluttavat liikennettäsi.
Android Marketin avulla voit valita ja asentaa "eläviä" taustakuvia Android-tablettiisi tai -älypuhelimeesi (kuten tavallisiin sovelluksiin). Löytääksesi ne, sinun on syötettävä hakuun "live taustakuva". Sen jälkeen sinun tarvitsee vain ladata haluamasi taustakuva, se tallennetaan automaattisesti puhelinjärjestelmän asianmukaiseen osioon ja valmis käytettäväksi.
Mutta sinun on valittava "elävät" taustakuvat erittäin huolellisesti, koska jotkut niistä voivat sisältää mainoksia työpöydällä, mikä vaatii Internet-yhteyden ja sen seurauksena liikenteen lisäkulutusta.
No, jos jopa mielenkiintoisimmat valmiista kuvista tai animaatioista eivät houkuttele sinua ja haluat sisustaa älypuhelimesi työpöydän kuvalla henkilökohtaisesta galleriastasi, sinun tulee valita sen koko huolellisesti, jotta asennuksen aikana ei ole vääristymiä. Voit laskea oikean kuvakoon kertomalla näytön leveyden kaksi kertaa sen korkeudella.